Dé online oplossing voor al uw packages...

Case: De IT manager

"Na analyse van onze kostenposten kwamen we er achter dat 30% van ons budget opging aan applicaties.Het bleek dat applicaties verantwoordelijk waren voor bijna de helft van problematiek op onze omgeving.

De oorzaak hiervan bleek een slechte inventarisatie en geen degelijk versiebeheer. Allerlei soorten applicaties werden door de support specialisten handmatig geïnstalleerd. Er was totaal geen controle.

Dit kon niet langer, er moest een eenduidig beheer komen. Als eerst was het belangrijk om tot een standaard te komen. Wij kozen voor de MSI standaard. Dit omdat het DE standaard setup vorm van microsoft is. Het is met alle omgevingen goed te automatiseren. Omdat we zelf de kennis niet in huis hadden om MSI's te ontwikkelen schakelden we Packagepoint in.

Na een goede inventarisatie en mooie offerte gaven wij de opdracht om alle applicaties door hen te laten ontwikkelen. Ook kwamen ze met een helder uitrol schema, alles was goed gedocumenteerd, onze systeembeheerders konden zo aan de slag!

Het uiteindelijke resultaat is een kostenreductie van maar liefst 18% en nog veel belangrijker, tevreden gebruikers!"

Packagepoint

  • Goede producten die aan alle Microsoft standaarden voldoen.
  • Snelle en klantgerichte service
  • Heldere communicatie
  • Snelle afwikkeling
  • Goede documentatie
  • Lage prijzen, vraag een offerte aan!

 

Case - De applicatiespecialist

"Ik had 173 applicaties onder mijn beheer. De installaties ervan vergden veel tijd, elke gebruikersgroep had andere settings en voorkeuren. Ook ging het nog wel eens fout omdat de uitvoerders van de installaties de problematiek niet goed kenden. Hierdoor...
lees verder >